• Home

Persoonlijke Ontwikkeling en Communicatie

Talent en persoonlijke ontwikkeling binnen organisaties wordt steeds belangrijker. Werken wordt niet langer gezien als een rol die je moet vervullen om maatschappelijke plichten na te komen. Het is een activiteit geworden waarbinnen de mens zich kan ontwikkelen op velerlei gebieden.

Persoonlijke ontwikkeling van mensen is niet iets waar de organisatie voor verantwoordelijk is, het is de individuele verantwoording van de werkende zelf. Een organisatie kan echter wel de condities scheppen waarbinnen een medewerker zich kan ontwikkelen en inzicht krijgt in zichzelf in relatie tot zijn/haar rol binnen het geheel.

TriCoach biedt u een programma

Wij kunnen een ‘Human Development’ platform integreren binnen uw organisatie. We laten mensen nadenken over hoe men eigen individuele waarden en motieven kan stroomlijnen met de waarden en motieven van de organisatie als geheel. Wij hebben een aantal instrumenten beschikbaar, waaronder de menukaart voor persoonlijke groei en ontwikkeling, waarmee u direct een concreet aanbod doet aan uw medewerkers.

Voor meer informatie over de opzet van een ontwikkelpratform kunt u contact met ons opnemen.

Kijkt u eens naar ons aanbod op de menukaart.

>