Ik de directeur

 

Welkom bij het belevingsprogramma van TriCoach. De komende dagen gaan jullie een reis ondernemen door het gebied van je eigen belevingswereld. Je zult gaan ontdekken dat de kaart niet het gebied is, dat je verschillende wegen en paden kunt nemen om daar te komen waar je graag wilt zijn. Mijn wereld is niet jouw wereld! In mijn belevingswereld zit een unieke structuur, de structuur van mijn denken. Je kunt het zien als een complexe organisatie, maar wie staat er nu aan het hoofd van deze organisatie?

Als manager ben je leider van een afdeling of team. In onze ogen ben je de ‘Directeur’. Je bent namelijk in staat om te dirigeren, te regisseren en te faciliteren. Je bent de regisseur van een film waarbinnen je teamspelers dirigeert om te streven naar succes en het beste uit zichzelf te halen doordat jij ze geeft wat zij nodig hebben.
Maar hoe zit het nu met die andere organisatie, de innerlijke organisatie? Ben je ook de regisseur van je eigen leven? Ben je in staat om jezelf te dirigeren en te motiveren naar eigen succes? En geef je jezelf wat je nodig hebt?

Dit is nu waar het om gaat binnen het TriCoach programma, weer directeur worden van jouw innerlijke organisatie om van daaruit krachtig naar buiten te treden en een voorbeeld te zijn voor anderen. We praten hier over authentiek en inspirerend leiderschap waarbij je op een volstrekt natuurlijke wijze leiding geeft aan een collectief.

Ervaar het in ons ‘Ik de directeur’ programma!

Duur: minimaal 4 dagen op een externe locatie

>