Balanced Scorecard

Balanced Scorecard

Compacte no-nonsense training. U leert in 1 dag alles wat u moet weten om strategiekaarten, balanced scorecard en prestatie-indicatoren te ontwikkelen en implementeren.

Algemeen

Tijdens de training krijgt u de essentie van de theorie en achtergronden over strategiekaarten, balanced scorecard en prestatie-indicatoren overgedragen. Precies wat u nodig heeft om deze in uw eigen praktijk toe te passen. U krijgt tal van handige tips die u helpen om de balanced scorecard snel en effectief in uw eigen organisatie te implementeren.

Doelgroep
De training Balanced Scorecard is speciaal ontwikkeld voor managers en professionals die in een zeer kort tijdsbestek de kracht en toepassing van de balanced scorecard-methode willen leren kennen.

Onderwerpen

  • De samenhang tussen business model, balanced scorecard en strategiekaart
  • hoe u de strategie en doelstellingen van het ondernemingsplan vertaalt naar acties;
  • hoe u een strategiekaart maakt;
  • hoe u de strategiekaart vertaalt naar een balanced scorecard;
  • hoe u prestaties en prestatie-indicatoren definieert en meet;
  • welke elementen u presenteert in de rapportages;
  • hoe u mensen meekrijgt om de balanced scorecard echt te laten werken. 

Praktisch
Door het praktische karakter van deze training is er veel aandacht voor individuele vragen en kunt u een en ander meteen in de praktijk brengen.

Resultaat
Na de training bent u in staat om zelf aan de slag te gaan met een strategiekaart, een balanced scorecard te ontwikkelen en bijbehorende prestatie-indicatoren te ontwerpen.

Informatie Tijd:
Twee dagdelen (ca. 6 uur)
Deelnemers: minimaal 5, maximaal 8 deelnemers
Deze training kan ook worden aangepast ten behoeve van uw organisatie (maatwerk) en/of kan ook in-company gegeven worden, informeer maar de mogelijkheden

Investering
U investeert in deze training twee dagdelen en € 695,- (excl. BTW) per persoon. Informeer naar de investering bij afwijkende locatie, maatwerk en/of in-company.

>