​​Wil je nu echt ​​JE POSITIE INNEMEN als Strategisch ​​partner?

​​Voor Bestuurders, Business Managers en Strategisch Accountmanagers


​​​​Overtuig met Vertrouwen

Hoe neem je anderen mee in jouw visie ​en standpunt en hoe bereik je écht commitment?

HERKEN JE...


Dat er tussen jou en je gesprekspartner(s) tegenstrijdige belangen lijken te bestaan die niet op tafel liggen?


Dat jouw gesprekspartner vasthoudt aan eigen standpunt en een eigen koers vaart die niet overeenkomt met wat jij wilt?


Dat je in operationele inhoudelijke discussies wordt gezogen die je compleet leeg maken?

​WIL JE...


Anderen makkelijker meenemen in jouw visie en standpunt waarbij je in staat bent ​meer invloed uit te oefenen?


​Jezelf ​in positie brengen waarbij je meer positief op de voorgrond treedt en ideeën proactief uitdraagt?


 Kunnen overtuigen met vertrouwen (zonder dat het energie kost)?


Kom los uit de hypnose van je  conditionering

​De ​wijze waarop wij onszelf zien in relatie tot anderen wordt bepaald door ons zelfbeeld! Veel mensen denken ​dat de manier waarop zij de wereld waarnemen de juiste manier is.......guess what?  

​Coaching bij TriCoach gaat over het transformeren van houding en gedrag, niet over elkaar diep in de ogen aankijken en chakramassage (daar is overigens niets mis mee). Coaching bij TriCoach gaat over geconfronteerd worden met je eigen wereldbeeld en conditionering en alle beperkingen en kansen die hier in liggen binnen communicatie.

​De competentie verschuift ‘van het zelf willen doen’ naar ‘het aansturen en faciliteren van derden’!

Om een beleidsvisie op een slimme en goed georganiseerde manier handen en voeten te geven en scherp te kunnen sturen op het gewenste resultaat is een professionele vorm van relatiemanagement en samenwerken noodzakelijk. Je wordt hiermee slagvaardiger en krijgt een meer efficiënte uitvoering van strategie en beleid. Je weet wat er speelt in ‘de omgeving’ en je maakt gebruik van de kracht van andere partijen waarbij je gezamenlijk waarde levert aan de samenleving.

lightbulb-o

​Transformatie in mensen

​Het van groot belang om voeding te geven aan de broodnodige transformatie in mensen. Het kunnen denken in integrale oplossingen en kunnen acteren in complexe en strategische belangenvelden zijn in deze (nieuwe) context doorslaggevende factoren.

Het Strategisch Relatie Management Programma van TriCoach heeft onze ​professionals daadwerkelijk geholpen om beter te kunnen samenwerken met in- en externe partners. Ze zijn beter instaat om op een constructieve wijze gezamenlijke doelen te realiseren en de relatie te ontwikkelen naar een nieuwe vorm van partnerschap. De gemeente staat sterker in haar positie omdat intern sneller wordt afgestemd hoe belangrijke bestuurlijke thema’s integraal kunnen worden aangepakt met de belangrijkste partners. De samenwerkingspartners, welke eveneens in het programma worden betrokken ervaren het programma als zeer positief. De deelnemers zijn nog dagelijks in de praktijk bezig met de datgene wat men geleerd heeft tijdens de verschillende sessies. 

 

​Astrid Marchand - Teamleider Netwerkorganisatie Sociaal Domein Brabantse Wal ​(Bergen op Zoom, Woensdrecht, Steenbergen)

​Met TriCoach ontwikkelt u Succesvolle Relaties

​Tijdens onze programma's ontwikkelen professionals de vaardigheid om, vanuit het eigen vakgebied, uitstekende relaties op te bouwen met elkaar en met samenwerking-partners. Men leert de 4 stappen van professioneel relatiemanagement die nodig zijn om een ​sterke proactieve relatie op te bouwen. Daarnaast ontwikkelt men de vaardigheid om op een slimme en duurzame manier meer invloed uit te oefenen in adviesgesprekken.

​Met onze holistische ​4 stappen aanpak...

 • check
  Bouwt u aan een slagvaardige netwerkorganisatie gericht op samenwerking en het  betrekken van de samenleving en ketenpartners bij de oplossing van maatschappelijke vraagstukken en uitdagingen
 • check
   Maakt u gebruik van de kracht van andere partijen waarbij u gezamenlijk waarde levert aan de samenleving
 • check
  ​Verschuift de competentie ‘van het zelf willen doen’ naar ‘het aansturen van derden’(aansturen = faciliteren, regievoeren, aanjagen, etc.)​

​Meer weten over onze Bewezen Strategisch Relatie Management ​Aanpak?


​Speciaal voor strategische samenwerkingsverbanden die extra aandacht nodig hebben, hebben wij het 3 Connect Partner Programma ontwikkelt. Met deze bewezen aanpak inventariseren we snel (online) de huidige ​dynamiek binnen van de samenwerking en geven we doelgericht advies om de samenwerking integraal te verbeteren.  

​Meer weten over het 3Connect Partner Programma?

​Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van relatie management?

​TriCoach uw Partner voor Samenwerkingsvraagstukken

TriCoach ondersteunt al ruim 15 jaar overheden met programma's gericht op het organiseren, structureren en ontwikkelen van strategisch relatiemanagement, van visie tot operatie.​ Wij ondersteunen bij:

 • ​De juiste begeleiding bij de transitie naar een moderne netwerkorganisatie
 • De ontwikkeling van een relatiemanagementstrategie
 • ​Het implementeren van een heldere relatiemanagement aanpak met heldere interne verantwoordelijkheden
 • check
  Het ontwikkelen van strategisch relatiemanagement competenties

​Komt u graag direct in contact met een van onze specialisten? Klik dan hieronder op de button en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Copyright 2018, TriCoach   -   Disclaimer

>