Maakt Organisaties, Teams en Professionals Samenwerkingsfit!

Herkent u ...

  • Dat de mens-kant de grootste rem is op het soepel laten verlopen van veranderingen?  
  • Dat ​diegenen waarmee u samenwerkt regelmatig een eigen koers lijken te varen die niet ​overeenkomt met de oorspronkelijke ​afspraken?? Element
  • ​Dat mensen zich teveel bezighouden met zaken die niet direct te maken hebben ​met een effectieve uitvoering van hun job?
  • Dat er energie verloren gaat aan van alles en nog wat zonder dat het bijdraagt aan de primaire doelstellingen?

​Wilt u ...

  • Een organisatie met een sterk samenwerkingsklimaat die in staat is ambities waar te maken?
  • Professionals die zich sterk weten te ontplooien in een dynamische en veranderende omgeving?  
  • Mensen die elkaar feilloos weten te vinden en optimaal samenwerken?
  • Meer in uw kracht staan en uw werk met minder moeite doen!

​Een Slagvaardige Organisatie die Ambities Waarmaakt en Slim Samenwerkt

Daarom...​

Als Veranderkundig Advies & Coachbureau gespecialiseerd in de Menskant van ​Verandering staan wij voor u klaar om u te ondersteunen in het waarmaken van uw ambities. 


Om met uw organisatie écht een stap voorwaarts te maken en ervoor te zorgen dat uw visie en initiatieven beklijven zijn een helder inzicht en een groter bewustzijn nodig. Wij geloven dan ook dat de ontwikkeling van uw organisatie begint bij ontwikkeling van uw mensen. Dit betekent dat u naast het veranderen van de externe factoren ook de ruimte geeft aan een programma Transformatie in Mensen.


Bureau TriCoach ondersteunt uw initiatieven die vragen om het doorbreken van bestaande kaders en het creëren van een nieuw inzicht. Wij sponsoren uw verandertrajecten door actief met medewerkers aan de slag te gaan.Door op een open en heldere manier denkkaders uit te dagen weten de coaches van TriCoach mensen te motiveren en te stimuleren mee te bewegen in de ontwikkeling van uw organisatie. 


​​​Frank Reijns - Coach | Veranderkundig Adviseur

Frank heeft ruim 20 jaar ervaring als Business Coach, Veranderkundig Adviseur en Programma Manager. Zijn kennis en expertise ligt op het snijvlak van ‘People & Change’ en ‘Strategisch Relatiemanagement’. Frank is expert op het gebied van complexe samenwerkingsvraagstukken en veranderprogramma’s gericht op transformatie in mensen. Als internationaal gecertificeerd NLP trainer heeft hij al honderden mensen gecoacht en begeleid waarbij zijn coachstijl wordt omschreven als inspirerend, humoristisch en ontspannen. Daarnaast heeft hij een achtergrond als Marketeer en, met ruim 25 jaar ervaring als sales- en accountmanager, is hij in staat om zich snel in te leven in de businesscase van zijn klanten.

​TriCoach voert al meer dan 15 jaar opdrachten uit op het snijvlak van ‘People & Change’, ‘Strategisch Relatiemanagement en ‘Business Coaching’. Wij hebben meer dan 1000 mensen, 100 teams en vele organisaties begeleid ....en dit doen we nog steeds. 

>