• Home

Communicatie en Organisatieverandering

communicatie en organisatieverandering

communicatie en organisatieverandering

Elke organisatie gaat vroeg of laat door een veranderingsproces. Het zet de verhouding tussen organisatie, klant en medewerker op scherp. Oude (denk)structuren worden losgelaten en nieuwe manieren van werken en denken worden eigen gemaakt.

Het kritisch beschouwen van de eigen capaciteiten en denkbeelden binnen organisatieverandering is een van de grootste uitdagingen. Eveneens is dit veelal een rem op het soepel laten verlopen van het veranderingsproces en het verbeteren van de eigen resultaten. Om met uw organisatie echt een stap voorwaarts te maken en ervoor te zorgen dat uw visie en initiatieven beklijven hebben wij voor u verschillende programma’s en workshops ontwikkeld.

TriCoach ondersteunt uw veranderingsinitiatieven die vragen om het doorbreken van bestaande kaders en het creƫren van een nieuw inzicht. TriCoach is gespecialiseerd in het veranderen van houding en gedrag binnen organisatieverandering. TriCoach sponsort uw veranderingen door actief met uw mensen aan de slag te gaan in een van onze workshops.

Hieronder vindt u een greep uit een aantal programma’s die wij hebben uitgevoerd in het kader van communicatie en organisatieverandering.

Inspiratie en waarden binnen organisatieverandering

Cultuurontwikkeling

Bewust in Contact

>